Јазик: AL EN MK


Компанија


Системска техника е лоцирана во област која има околу 400 години искуство во продукција и процесирање на челик. Овој историски факт и стратешката позиција на компанијата се богат извор на искуство знаење.


Каталозите можете да ги погледнете тука.

Системска техника