Јазик: AL EN MK


Пневматски чекани и разбијачи (Пикхамери)

Примена и карактеристики:

Чеканите и разбијачите на Опрема Равне имаат поминато многу тестови во пракса со посебни резултати. Едноставниот дизајн, малиот број на делови, можност за промена на деловите и високиот квалитет ги прави уникатни во нивната класа.


Тие се наменети за примена во многу тешки услови за работа како што се рударството или градежништвото.