Јазик: AL EN MK


Добродојдовте


АНА ДОО Скопје е овластен застапник и дистрибутер на македонскиот пазар и регионот на производствениот програм на словенечки фирми од областа на металургија, пневматика, хидраулика, како и на производи за потребите на рударството, металопреработувачка, графичката и дрвната индустрија, со повеќе од 20-годишно искуство. АНА ДОО е единствен и овластен застапник на Опрема Равне, Ножеви Равне, Метал Равне, Системска техника и Тро Превент Преваље, Словенија.


Во палетата на производи што АНА ДОО ги нуди влегуваат високо квалитетните пневматски чекани за разбивање и бушење, шпицеви и бургии што не се кршат по долготрајно користење и во најтешките услови на терен, со докажан и потврден квалитет. Покрај продажба на производи, нуди и продажба на резервни делови, како и сервисирање на пневматските чекани, обезбедувајќи комплетна услуга околу пневматскиот алат.


Дополнување на пневматскиот програм е програмот на висококвалитетни одливци за машини во индустријата, како и програмот на висококвалитетни ножеви за сечење метал, обработка на дрво, кожа, пластика, текстил, гума и друго, и ножевите за абрихтер. АНА ДОО важи за најголем увозник на индустриски ножеви во Република Македонија по прифатливи цени со највисок квалитет.


Покрај ножеви, АНА ДОО нуди голем избор и на кружни пили за дрво со различни димензии, глодала и алат за обработка на дрво, како и производен програм што опфаќа преку 200 различни типови на специјални челици што се користат за производство на алат, во градежништвото, хемиската, енергетската, автомобилската индустрија итн.


Долго-годишното искуство во оваа област и проблематика гарантира производи со највисок квалитет по прифатливи цени на задоволство на сите постојни и потенцијални Клиенти. Бројните сертификати и признанија, продажбата на опремата во светски рамки како и тестот во најтешките услови на терен се гаранција за квалитетот.


Некои од рефернците на АНА ДОО се:

 • Рудник САСА М. Каменица
 • Рудници ИММ – Злетово и Тораница
 • Рудник КРИН Прилеп
 • Југохром Јегуновце
 • Макстил Скопје
 • Дојран Стил – Дојран
 • ФЕНИ ИНДУСТРИ Кавадарци
 • Нова Рефрактори Пехчево
 • Вардар Доломит Гостивар
 • КЕМЕТ Скопје
 • КНАУФ Радика
 • ЛТХ Леарница Охрид
 • ТАБМАК Пробиштип
 • Арчелор Митал Скопје
 • сите шумски стопанства на Македонија
 • Цементара УСЈЕ Скопје
 • и многу други компании во Македонија

Ви посакуваме срдечно Добредојде!