Јазик: AL EN MK


Ножеви за пластика


Равне ножевите за пластика се направени од високо квалитетен челик. Третирани се во CNC машинерија и термички обработени во вакумски печки.


Секој нож е произведен со најголема грижа за достигнување еднаква тврдост. Посебно сме горди на термичкатa обработка, која во комбинација со висококвалитетниот челик, прецизна обработка и темелна крајна контрола ви обезбедува економично користење на ножевите без било какви проблеми.