Јазик: AL EN MK


Ножеви за дрво

Ножевите Равне со долгогодишен развој и истражување во областа на ножеви за дрво, развиеле нови технологии и материјали, кои се соодветни и за најсложените операции.

Ние можеме да ви понудиме квалитетни ножеви за:

  • дрво и иверица
  • режење
  • OSB; MDF
  • пилани