Јазик: AL EN MK


Додатна опрема


Шпицеви и алатки за пневматски разбијачи


Моноблок бургии

  • Бушење во камен или бетон
  • Шестоаголен усадник 22x108 или 25x108
  • Дијаметар и должини по ISO стандард или по договор

Цевки, адаптери, шипки и круни за бушење


Лафетни бушалки