lang: AL EN MK

logo
Kompani


Tre Prevent SHPK ka një traditë të gjatë në prodhimin e thika industriale, mjetet për të përpunimit të drurit dhe produktet prej tungsten karabit.

Kompania është një nga prodhueset kryesorë të botës e thikave industriale dhe mjetet për dru.

Arritjet e tyre janë rezultat i investimeve të vazhdueshme në rinovimin e makinerive, trajnimin e personelit, zhvillimit dhe hulumtimit.


Informata shtesë janë në dispozicion këtu.

Kompani