lang: AL EN MK

logo
RRETH NESH


ANA kompani SHPK është themelluar nga viti 1990. Biznesi i tij kryesor është përfaqësimi i kompanive të huaja. Kompanitë që përfaqëson janë:


OPREMA Ravne SHPK. - Ravne, Slovenia

Pajisje exehetarisëdhe pajisje e ndërtimit dhe çekiçe pneumatike për thyerjen dhe shpimin, si edhe pjesë këmbimi për të njëjtet.


Pengon Ravne SHPK. - Ravne, Slovenia

Thika për industrinë e metalurgjisë dhe për industrinë e përpunimit të drurit, ushqimit, tekstilit, lëkurës, plastikës etj.

SISTEMSKA tehnika shkp. - Ravne, Slovenia

Makina rrafshuese dhe strukturet e ndryshme lëvizëse dhe makina.

Prevent TRO SHKP - Prevalje, Slovenia

Mjetet për industrinë e përpunimit të drurit Të gjithë informacionet në lidhje me produktet e këtyre kompanive mund të gjenden në web-anët e tyre.


Ne gjithashtu bashkëpunojmë me kompanitë nga Bullgaria, Serbia, Shqipëria, Kosova etj