lang: AL EN MK

logo
Thika Ravne


Ne kujdesemi për thika tuaja, nga fillimi në fund.

Ravne është sinonim i cilësisë. Ne do t`ju dorëzojmenjë produkt me cilësisë më të lartë i projektuar për të përmbushur nevojat tuaja.


Gati 400 vjet traditë në prodhimin e çeliku me cilësi të lartë në Ravnë,rezultonme përvojë dhe njohuri të madh. Me teknologji të përparuar moderne, makineri të fundit, përpunim termike dhe angazhim për të cilësisë, Thikat Ravne janë një nga prodhuesit më të mirë e thikave industriale në mbarë botën.


ThikatRavne janë sinonim i cilësisë. Biznesi tonë është të: sigurojme klientëve tanë thika me cilësi të qëndrueshme. Vëmendje e veçantë kemi për të kontrolluar materialeve hyrëse, në çdo fazë të prodhimit, deri të inspektim përfundimtar, paketim dhe shpërndarje përfundimtare të produkteve të gatshme. Angazhim për cilësisë është konfirmuar nga ISO 9001: 2008 certifikim.