lang: AL EN MK

logo
Oprema Ravne


Oprema Ravne ka më shumë se 50 vjet eksperiencë në prodhimin e mjetave pneumatike. Stafi profesional dhe pajisje moderne mund të kënaqë edhe konsumatorët me kërkesat e rrepta. Disa nga vendet në të cilët ka shitje e mjeteve pneumatike nga Oprema Ravne: Afrika e Jugut, Australia, Armeni, Austria, Belgjika, Finlanda, Franca, Italia, Hungaria, Gjermania, Hollanda, Spanja, Suedia, Indonezi, Singapor, Tajlandë, Bosnje dhe Herzegovinë , Kroaci, Rumani, Serbi, Irani etj.


Prezentim 1


Prezentim 2