lang: AL EN MK

logo
Thika për plastikeThika për platike Ravne janë bërë prej çeliku me cilësi të lartë. Trajtohen në makineri CNC dhe janë përpunuar në furrat vakum termike.

Çdo thikë është prodhuar me kujdes maksimal për të arritur të njëjtin fortësi. Ne jemi krenarë veçanërisht nga përpunimi termik, e cila në kombinim me: çeliku me cilësi të lartë, perpunimi saktësi dhe kontrollin e plotë përfundimtar Ju siguron përdorimin ekonomik ë thikave pa ndonjë problem.