lang: AL EN MK

logo
Mirë se viniANA SHPК SHKUPI (Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SHPK) është një përfaqësues dhe shpërndarës i autorizuar në tregun e Maqedonisë dhe rajonin për programin e prodhimit të komanitë sllovene në fushën e metalurgjisë, pneumatikës dhe hidraulikës si edhe për prodhimet për nevojat e xehetarisë, industrisë së drurut, metalpërpunuese dhe grafike me më shumë se 20 vjet përvojë pune. ANA SHPК është përfaqësues i autorizuar dhe unik i Oprema Ravne, thikave Ravne, metalëve Ravne, Sistemska tehnika dhe Tro PreventPrevalje, Sllovenia.Gama e produkteve të ofruara nga AKSH SHPK përfshin çekiçepneumatike me cilësi të lartë pneumatike për thyerjen dhe shpimin, turjelë dhe kaçavidëqë nuk thehen pas përdorimit afatgjatë edhe në kushtet më të vështira në terren, me cilësi të provuar dhe të vërtetuar. Përveç shitjes së produkteve, ne ofrojme dhe shitje e pjesëve reserve si dhe servisi I çekiçëve pneumatike duke siguruar shërbim të plotë në lidhje me mjetet pneumatike.Plotësim i programit pneumatike është një program është programi i derdhjes me cilësi të lartë për makinat në industri, si dhe programi ithikave me cilësi të lartë për prerje metalike, përpunimtë drurit,lëkures,plastikes, tekstilës, gomës, etj, dhe thika për abrihter. ANA SHPK vlen për importuesit më të madh të thikave industriale në Republikën e Maqedonisë me çmime të pranueshme me cilësi më të lartëPërveç thika ANA SHKP ofron një zgjedhje e madhe e sharrëve rrethore me imensione të ndryshme për përpunimin e drurit, mjete dhe vegla të tjera për përpunimin e drurit si dhe një program I prodhimit që përfshin mbi 200 lloje të ndryshme të Çelikëve të veçantë që përdoren për prodhimin e veglat, në ndërtim, industri kimike, energjetike, automjetëve etj.


Vite të gjata të përvojës në këtë fushë të lidhura me këtë problematië garanton produkte me cilësisë më të lartë me çmime të pranueshme për të gjithë klientët ekzistues dhe potencial. Certifikata dhe pranime të shumta, shitja e madhë e pajisjeve në të gjithë botën dhe provë në kushtet më të vështira në terren janë një garanci cilësie.


Disa nga referncat e ANA SHKP: Xeherore Sasha M. Kamenica Xeherore IMM - Zletovo dhe Toranica Xeherore KRIN Prilep Jugohrom Jegunovce Makstil Shkup Dojran Stil - Dojran Feni industri Kavadar Nova Refraktori Pehchevë Vardar Dolomite Gostivar Kemet Shkup Knauf Radika LTH Learnica Ohër TABMAK Probishtip ArcelorMittal Shkup të gjitha prone pyjore e Maqedonisë Cementara USJE Shkup dhe shumë kompani të tjera në Maqedoni Ne ju dëshirojmë mirëseardhje të ngrohtë!